Följ Valuation Företagsvärderingar

Snart kommer nya Värdebarometern!

Pressmeddelande   •   Mar 20, 2017 15:49 CET

Eftersom vi har fått in många nya bokslut så pågår nu arbetet med en uppdaterad version av Valuation Värdebarometer. Värdebarometern mäter de svenska små- och medelstora företagens samlade värde. Barometern visar också skillnader över tid och mellan regioner, både på läns- och kommunnivå. Värdebarometern ger även en indikation om det aktuella konjunkturläget och visar samtidigt hur företagen mår och utvecklas långsiktigt, när det gäller lönsamhet, tillväxt och viljan att satsa framåt. Inom kort presenterar vi uppdaterad statistik!

           

Valuation Företagsvärderingar är specialiserat på värderingar av små- och medelstora bolag. Företaget grundades 2007 och är idag marknadsledande i Sverige. Genom att använda ny metodik och utnyttja kostnadseffektiva processer kan Valuation erbjuda högkvalificerade tjänster som är prismässigt anpassade till det mindre och medelstora företaget. 

Förutom värderingar tillhandahåller företaget bland annat konkurrentrapporter och analyser som kan bidra till att öka värdet i ett bolag. En ny tjänst Valuation Värdebarometer, visar hur de svenska små- och medelstora företagen utvecklas över tid och kan ses som en indikator på konjunkturen. Valuation erbjuder också kostnadsfria tjänster under varumärket guldbolag.se. Mer än 6 000 små- och medelstora företag anlitar Valuation varje år.

Besök gärna vår hemsida valuation.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.